Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В Тернопільській облраді створили групу “За майбутнє” (ВІДЕО)

Андрій Цибульський, Володимир Болєщук, Любомир Крупа

До складу нового депутатського об’єднання увійшли 11 депутатів з різних фракцій.

“Учасників групи “За майбутнє” об’єднує спільне бачення майбутнього розвитку Тернопільщини на засадах економічного патріотизму, підтримки місцевих товаровиробників, забезпечення громадян гідною роботою, плеканням та захистом сімейних цінностей та християнською турботою про ближніх, – сказав під час виступу один з координаторів групи, голова Тернопільського осередку політичної партії «За майбутнє» Володимир Болєщук.

«За майбутнє» – це відкрита платформа для об’єднання патріотів, людей справи, господарів, освітян та медиків. Людей, які своєю працею показують приклад для інших. Я переконаний, що майбутнє Тернопільщини залежить від кожного з нас. Зараз вагома позиція справжніх господарів і патріотів. У цій залі таких людей достатньо. Зараз, як ніколи, прийшов час об’єднуватися – не заради політичних амбіцій, а заради відстоювання інтересів мешканців області, – підкреслив Володимир Болєщук.

До складу депутатського об’єднання в Тернопільській обласній раді увійшли Андрій Цибульський, Любомир Крупа, Орест Винницький, Інна Вовчок, Василь Зарівний, Роман Свистун, Наталія Масник, Роман Нитка, Орест Курило, Андрій Ратушняк.

Нагадаємо, що нещодавно на базі депутатської групи у Верховній Раді “За майбутнє” була створена політична партія “За майбутнє”. Тернопільщину у депутатській групі представляє народний депутат України Іван Чайківський, обраний депутатом Верховної Ради у Зборівському виборчому окрузі.
В Тернополі про початок роботи обласного осередку партії «За майбутнє» оголосили 1 червня.

У Тернополі та області почастішали крадіжки з автомобілів

Біля Тернополя вночі трапилася потрійна аварія: один водій в реанімації