Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Вона мені не потрібна”: у Тернополі мама відмовилася від своєї новонародженої донечки (ВІДЕО)

Народила, щоб потім приректи на вірну смерть: у Тернополі жінка на дачах привела на світ дівчинку та дати їй можливість вирости не збиралася.

Новонароджену планувала покинути на тому ж місці. Статися непоправному завадили жителі обласного центру, які помітили породіллю. “Мама” від допомоги відмовлялася, швидку викликати не хотіла. Доправили до пологового “кукушку” силоміць, але звідти та втекла.

“Швидкою допомогою доставлена жінка у суботу вдосвіта. Народила вона на території дач, що на Київській. Люди помітили породіллю і викликали медиків. Вона ж цього збиратися не планувала і не хотіла. Абсолютно асоціальна людина, яку силоміць привезли у медичний заклад. Вона вже з порогу кричала, що їй та дитина не потрібна і навіщо її сюди привезли. Доторкнутися до себе не дала. Викликали поліцію, встановили особу і вона втекла. Як відомо, у жінки вже є діти, за попередньою інформацією їх шестеро, і ні однієї із них вона не виховувала.

Новонароджена дитинка залишилася. Вона цілком здорова, доношена, буде перебувати у нас кілька днів”, – каже заступник головного лікаря з дитинства і пологової допомоги Тернопільської клінічної міськох лікарні №2 Ольга Сидорчук.

 

Джерело: “ФМ”.

 

Біля “Циганки” хочуть облаштувати відпочинкову зону з басейнами

“Наша родина у розпачі! Ця страшна біда – онкологія”: рідні просять врятувати життя 5-річного Сашка (ФОТО)