Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Бургери з Пасажу Адлера 13: Таких Ви не ще не куштували!

Смачні, ситні, соковиті, апетитні і навіть гарні – це все про бургери, які пропонує Бар Пасаж Адлера 13. Якщо ви не їли бургери в Пасажі, то, вважайте, що ви не їли їх узагалі. Адже саме там бургери готують з найсвіжішої м’якої та хрумкої булочки, соковитої котлети з відбірного м’яса, добірних овочів і найкращого сиру. Цей неперевершений смак ви не забудете ніколи!

Замовити бургери: Який обрати з бару Пасаж Адлера 13?

Вибір бургерів, які є в Пасаж Адлера меню, вражає. Тут ви можете скуштувати справжні бургери на будь-який смак. А можете спробувати всі і знайти свій улюблений. Тим не менш, є ті, які ви точно маєте замовити.
Отож, топ-5 бургерів з Бару Пасаж Адлера, які ви зобов’язані спробувати:
Premium Burger. Неймовірно смачний бургер із чорною булкою, великою котлетою з телятини, сиром чеддер, гірчицею, соусом блю чіз, соусом гриль, беконовим джемом та сирною ванною.
Black truffle burger з креветками. Незвичне поєднання для справжніх гурманів. Тут і телятина, і тигрові креветки, а також сир моцарела, айсберг та соуси.
Burger Італьяно. Оригінальний бургер без м’яса, який оцінять навіть вегетаріанці. В його склад входить моцарела фрі, рукола, помідори, бальзамічний соус і абрикосовий джем.
Black Баффало Burger з телятиною. Знову ж таки бургер із чорною булкою, а також моцарелою, беконом, руколою, помідорами, синьою цибулею, соусом, та котлетою з телятини або мармурової яловичини.
Double burger grill. Величезний бургер із двома соковитими котлетами. Як і до всіх інших бургерів до нього йде в додаток картопля фрі або ж картопля батат із соусом.
Усі ці бургери ви можете скуштувати не лише в самому барі, а й замовити на доставку, і ласувати ними де-заманеться: хоч удома, хоч на роботі, хоч на пікніку в парку.

Смачні бургери – Тернопіль доставка з Пасажу

Доставка бургерів від Бару Пасаж – це найкращий вибір, і на це є багато причин:
1. По-перше, під час приготування бургерів кухарі використовують лише якісну та свіжу продукцію: м’ясо, сир, овочі та інше. Все це купується у перевірених поставщиків.
2. По друге, величезний вибір смаків точно задовольнить кожного. Адже є бургери з тунцем, з моцарелою-фрі, з креветками, з різними видами м’яса.
3. Крім цього, порція справді велика, та ще й картопля фрі іде в додаток.
4. Оперативна і безпечна доставка. Усі працівники та кур’єри дотримуються заходів безпеки – носять маски, працюють в рукавичках, а перед робочим днем міряють температуру.
Отож, якщо вас цікавить доставка бургерів Тернопіль, то варто знати основні нюанси доставки.
– Мінімальне замовлення для доставки – 200 грн по Тернополю та 300 грн за межі міста.
– Для безкоштовної доставки потрібно здійснити замовлення на 450 грн по місту або 500 грн за місто. В інших випадках вартість доставки, відповідно, 30 та 50 грн.
– Доставка їжі від Пасажу працює щодня до 23 години.
Зробити замовлення дуже просто і швидко. Можна зателефонувати за номерами: 098-055-77-11 або 0352-51-94-44, чи оформити замовлення онлайн, обравши на сайті закладу або ж у мобільному додатку бажані страви.
Перейти на сайт Пасаж Адлера 13
Не відмовляйте собі в насолоді скуштувати найкращі бургери в м. Тернопіль, і замовляйте їх на доставку з Бару Пасаж Адлера 13! Гастрономічне задоволення вам гарантоване.

Еректильна дисфункція: причини і шляхи вирішення проблеми

Не дивлячись на гучні заяви «Слуг народу», гроші з Києва на будівництво Гаївського мосту поки так і не надійшли