Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі помер підполковник міліції у відставці

Перестало битися серце Володимира Войнарського.

Колегія Головного управління внутрішніх справ в Тернопільській області, друзі та співробітники в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті колеги Войнарського Володимира Володимировича.

Талановитий, успішний, розумний, зі щирим і добрим серцем, чистою і світлою душею та відкритою усмішкою…таким його запам’ятаємо назавжди.

Володимир прослужив в ОВС з 1996 року, пройшовши шлях від оперуповноваженого карного розшуку Тернопільського міського управління до начальника сектору професiйної пiдготовки управлiння кадрового забезпечення УМВС Укpаїни в Тернопiльськiй областi. За віддану службу неодноразово був нагороджений відомчими відзнаками, подяками та грамотами.

У 2014 році, вийшовши на пенсію, підполковником міліції, продовжив працювати провiдним спецiалiстом сектору професiйної пiдготовки управлiння кадрового забезпечення, а з 2015 року по теперішній час працював вчителем фізкультури у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, котра залишила по собі добрі справи та чесно прожила своє життя. У нашій пам’яті Володимир Володимирович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині, – йдеться у повідомленні на сайті поліції.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram і будьте завжди в курсі останніх новин.

 

Труп уже розкладався: у Польщі знайшли останки українця

Коронавірус на Тернопільщині: +30 хворих за добу