Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вечірки, транспорт, ринки: на Тернопільщині погіршується ситуація з COVID-19

На Тернопільщині минулої доби виявили 37 нових випадків зараження коронавірусом.

COVID-19 діагностували у десяти тернополян. Також поодинокі випадки інфікування виявили у мешканців десяти районів області.

Учора епідеміологи провели майже півтисячі досліджень методом ПЛР, – розповів епідеміолог обласного лабораторного центру Володимир Паничев. Діагностували в основному контактних осіб раніше підтверджених хворих.

“Ми бачимо тотальне порушення вимог карантину: вечірки, святкування, громадський транспорт, ринки. Зараження багато залежить від стану організму. На генетичному рівні закладено, як організм реагує на таку небезпеку. Молодий організм має вищу опірність до вірусу. Ми відстежуємо, що в різних регіонах вірус може проявляти себе по-іншому. Хоча це можна простежувати на рівні континентів. На рівні області чи Україні таких особливостей скоріше за все немає”.

Учора виявили по одному хворому у Бережанському, Чортківському, Бучацькому районах. По двоє людей заразилося коронавірусом у Монастириському, Підволочиському, Гусятинському, Лановецькому, Шумському районах. Три випадки інфікування підтвердили у Зборівському районі, п’ять — у Тернопільському, пише “ЗЗ”.

На Тернопільщині молодик поцупив із крамниці 60 пачок цигарок

У ДТП на Закарпатті з двома дітьми загинув колишній головний тренер тернопільської “Ниви”