Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі трапився конфлікт на дорозі, водію побили обличчя

Тернополянин вимагав вибачення з кулаками.

За вчиненння хуліганських дій відповідатиме перед Законом 36-річний тернополянин. Чоловік грубо порушив громадський порядок з особливою зухвалістю та цинізмом.

Подія трапилася в обласному центрі 12 липня близько обіду. На лінію «102» зателефонував 24-річний тернополянин та повідомив, що на вулиці Текстильна невідомий чоловік накинувся на нього з погрозами та вдарив в обличчя.

На місце події виїхали працівники поліції. Як з’ясувалося, потерпілий на власному авто їхав додому, коли його обігнала іномарка та перекрила рух. З автівки вийшов водій та розпочав конфлікт. Він заявляв, що декілька хвилин тому потерпілий підрізав його на дорозі, намагаючись оминути затори. Хуліган зухвало вимагав просити вибачення у нього та в його дружини, котра перебувала в салоні автомобіля, вдарив жертву кулаком в обличчя, а тоді сів в авто та поїхав.

Дебошира поліцейські розшукали. Той свою провину визнав. За фактом протиправного діяння слідчі розпочали кримінальне провадження згідно статті 296 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожують штрафні санкції.

Як житель Тернопільщини за декілька хвилин втратив 13000 гривень

На Тернопільщині зіткнулися легківка і мотоцикл: у водія перелом кісток черепа