Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Еректильна дисфункція: причини і шляхи вирішення проблеми

Основні проблеми при еректильній дисфункції, чекання невдачі в ліжку та способи запобігти цьому описані в цій статті.

Проблеми з ерекцією досить поширені. До них схильні не тільки чоловіки старшого віку. З такими захворюваннями можуть зіткнутися і молоді хлопці. Незалежно від віку, імпотенція вимагає лікування, так як значно впливає на психологічний стан кожного чоловіка. Причини, з якими пов’язані розлади еректильної функції, можуть бути абсолютно різної природи. До них відносяться:

  • емоційне напруження;
  • страх невдачі в ліжку;
  • страх заразитися венеричною хворобою;
  • надмірне ідеалізування своєї супутниці;
  • зовнішні фактори, які можуть вплинути на початок інтимної близькості.

У деяких випадках еректильна дисфункція виникає через регулярні порушення статевого акту. Ця проблема виникає поступово і розвивається протягом тривалого часу. Наслідком стає передчасна еякуляція. Чоловіки, які зіткнулися з таким захворюванням, звертаються до уролога і починають лікуватися від хронічного простатиту. Діагноз може бути не зовсім вірним. Це призводить до неправильного лікування, а відсутність результату лікування призведе до додаткової емоційної напруги через проблеми в сексі.

Неврози

Основною причиною, по якій у більшості чоловіків може порушитися ерекція – очікування невдачі в ліжку. Цей стан призводить до неврозу і розвивається з кожною наступною невдачею. Первинною причиною проблеми могла стати елементарна втома або нездужання. Підвищена збудливість або велика кількість випитого алкоголю також призведе до порушень потенції.
Також невроз через вигадані проблеми в сексі може бути перед першим статевим актом при відсутності реального досвіду з партнеркою. Якщо перший раз чоловік не отримує бажаного результату, то далі він може почати відчувати все більший стрес. Тому потрібно позбутися від психологічних і емоційних проблем. Як правило, це призводить до значного поліпшення потенції без використання додаткових стимуляторів.

Як повернути потенцію?

Для того щоб перестати боятися невдачі в ліжку, досить дотримуватися простих правил. В першу чергу, нормалізувати свій раціон. Це говорить про те, що харчування має бути збалансованим. Не варто перекушувати і їсти в поспіху. Під час їжі потрібно концентруватися на харчуванні, вибираючи максимально корисні і свіжі продукти.
Чергування відпочинку і фізичної активності також дадуть результат. Ранкова гімнастика і перерви на невелику зарядку протягом дня дозволять тримати організм в тонусі. Для спортсменів регулярні тренування є нормою, тому й тим, хто працює за комп’ютером, варто також почати тренуватися. А після тренування – вечеря і міцний сон. Має сенс сон більше 6 годин. Чоловіки, які сплять менше, можуть відчувати постійну втому і про гарну потенцію можна буде забути. Тоді можна спробувати спеціальні препарати, які повернуть потенцію менше ніж за півгодини – https://india-pharm.com/ua/cialis.html.

“Ні дистанційному навчанню”: у Тернополі батьки школярів влаштували акцію протесту

Бургери з Пасажу Адлера 13: Таких Ви не ще не куштували!