Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі знову обмежено вхід у Центр обслуговування платників

Тимчасово із 4 червня 2020 року знову обмежено вхід відвідувачів у Центр обслуговування платників, що діє при Тернопільській ДПІ Тернопільського управління ГУ ДПС у Тернопільській області, повідомляє сектор комунікацій Головного управління ДПС у Тернопільській області.


Це зумовлено зростанням у Тернополі лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Такий вимушений захід застосували також з метою профілактики, запобігання, протидії її поширення та мінімізації інфікування працівників Центру обслуговування платників.
Відтепер прийом громадян здійснюватиметься виключно через вікно, облаштоване на вході установи. Крім того, подати вхідну кореспонденцію можна через спеціальні скриньки. Що стосується звітності, то для її подання необхідно скористатися електронкою за наявності електронного цифрового підпису або поштою. Усі консультації та спілкування з інспекторами – виключно в телефонному режимі.
Також нагадуємо, що для платників діють електронні сервіси на субсайті територіальних органів ГУ ДПС у Тернопільській області за посиланням: https://tr.tax.gov.ua/.

«Техно-Буд-Центр» та Креатор-Буд» закупили медикам Тернопілля 70 тисяч масок

На Тернопільщині пронісся смерч (ВІДЕО)