Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська “Нива” виходить у першу лігу

Після тривалої дискусії представники клубів першої ліги змінили своє попереднє рішення і більшістю голосів проголосували за догравання чемпіонату.

Про це інформує прес-служба клубу на своїй сторінці у Фейсбуці.

11 червня відбулася позачергова конференція ПФЛ на якій повторно вирішувалося питання чемпіонату у першій та другій лігах.

Після тривалої дискусії представники клубів першої ліги змінили своє попереднє рішення і більшістю голосів проголосували за догравання чемпіонату.

Дискусія точилася і щодо можливості догравання чемпіонату у другій лізі. Втім, обмінявшись думками, представники клубів погодилися все ж таки залишити в силі попереднє рішення, тобто завершити достроково турнір на основі тих результатів, що були до карантину.

На конференції ПФЛ також сьогодні прийнято рішення щодо обміну командами між лігами. Команди, які посіли 1-2 місцях у своїх групах другої ліги підвищуються у класі. А команди, які посіли 3-ті місця, зіграють стикові матчі з невдахами першої ліги.

перша ліга Нива

Відтак, тернопільська Нива, житомирське Полісся, ВПК-Агро (Магдалинівка, Дніпропетровська обл.) і  херсонський Кристал наступного сезону виступатимуть у першій лізі. А рівненський Верес і Альянс (Липова Долина, Сумська обл.) зіграють матчі плей-офф із командами, що займуть 15-16 місця у першій лізі і в разі успіху теж зможуть підвищитися у класі.

Перша леді Олена Зеленська підхопила коронавірус

У Польщі з-під карантину втекли три українки, які проживали з інфікованою COVID-19 жінкою