Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Зеленський вважає, що Порошенко хочеться бути жертвою перед місцевими виборами

Про це президент України сказав в інтерв’ю Зеленського канадському виданню The Globe and Mail.
Журналіст видання запитав у Зеленського про заклик Канадсько-українського конгресу поважати верховенство права і не вести політично мотивовані справи проти Порошенка.

“Народ України дав свою відповідь пану Порошенку, коли мене обрали Президентом, і під час парламентських виборів. Народ України висловив підтримку іншим людям, іншим обличчям, іншим політикам і відповів на ту політику, яку проводив останні п’ять років пан Порошенко, коли був Президентом. Мені здається, що Петру Олексійовичу тієї відповіді замало. У нас на носі – місцеві вибори, це ще один його великий політичний кейс. Йому хочеться бути жертвою, хочеться, щоб усі вважали, що в Україні є політичні переслідування. Більшість людей в Україні розуміють, що все це схоже на політичний театр. Мене не цікавить пан Порошенко, не цікавлять питання політичного переслідування, адже я цим не займаюся. Я впевнений, що він просто підігріває ситуацію, адже його не було чути за півроку до виборів, його політична сила в парламенті не голосувала за жодні великі реформи в нашій країні, які зараз відбуваються. Я нічого не бачив, окрім цієї останньої історії, що вони почали збирати рейтинги на цьому хайпі. Я до цього спокійно ставлюся.
Я вважаю, що представники діаспори, яким я вдячний за те, що вони підтримують Україну, не повинні зараз підтримувати ту чи іншу партію, це неправильно. Мені здається, що діаспора, перш за все, повинна підтримувати всіх українців, а не (окремих. – ред.) політиків”.

Креатор-Буд пропонує літні гарячі ціни у Варшавському Мікрорайоні

В Теребовлі під час зливи дерево впало на автомобіль