Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Волонтери Гуманітарного штабу Тернопільського району привітали медиків квітами (ФОТО, ВІДЕО)

Напередодні Дня медичного працівника, який традиційно відзначають в третю неділю червня, волонтери Гуманітарного штабу Тернопільського району привітали лікарів, медсестер, акушерів, санітарів та фельдшерів Тернопільщини.

Координатор штабу Володимир Болєщук відвідав Тернопільську районну лікарню, медпрацівників амбулаторії села Мишковичі та домівку акушерки села Біла Ганни Коробій.
«Ви – люди, які дарують радість життя і здоров’я. Завжди готові вислухати і підтримати. Ви залишаєтеся медиками навіть за стінами амбулаторії, допомагаючи своїм рідним, сусідам і усім, хто потребує вашої уваги. І тому вас згадують у молитвах з подякою пацієнти. Я також хочу подякувати за вашу працю, за вашу відповідальність, за вашу жертовність, » – зазначив Володимир Болєщук під час привітання.
Медики отримали десятки букетів запашних квітів та щиро дякували.
До слова, у карантинний період волонтери допомагали медикам Тернопільського, Зборівського, Козівського, Підгаєцькго та Бережанського району. Активісти організували пошиття захисних костюмів, діставали дезінфектори, маски, рукавиці та інші засоби захисту. За цей час, відмічає Володимир Болєщук, усі стали справжньою родиною, яка вболіває за здоров’я нації. Тому дякує лікарям за їхню роботу і витримку.

 
“Вітаю усіх медиків з професійним святом! – пише на сторінці у Facebook Володимир Болєщук. Дякую за вашу працю, за вашу відповідальність, за вашу жертовність. І хочу попросити вас: бережіть себе! У подарунок для вас – мої улюблені півонії!”

Розповіли, хто на Тернопільщині найчастіше заражається коронавірусом

Трагічно загинув один з екс-керівників рятувальників Тернопільщини