Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Ви змусили повірити у диво”: завдяки небайдужим теребовлянка їде на операцію до Києва (ФОТО)

Наталя Борисюк з Теребовлі у понеділок, 29 червня, вирушає до столиці. У Києві на неї вже очікує команда медиків, яка повертатиме жінці не лише красу, а й рятуватиме її життя від загрози.

Про те, що кошти на першу операцію вдалося зібрати завдяки небайдужим пані Наталя повідомила, зателефонувавши у редакцію “Файного міста”. Вона дякує всім, хто долучився та не залишив її наодинці з цією проблемою.

“В понеділок я вже їду до Києва. Операція, думаю, буде у вівторок-середу, тому телефоную вам зараз, бо потім не матиму змоги говорити. Я дуже лякую вашій редакції, жителям України та закордону, що відгукнулися. Завдяки вам всім мені вдалося зібрати кошти на першу операцію. Ви всі змусили мене повірити у диво. Дуже хвилююся, звичайно, але зі мною у столиці буде мій чоловік, який впродовж життя був, є і залишається мені надійною опорою”, – розповіла Наталя Борисюк.

Про подальший перебіг лікування Наталі Борисюк ми повідомимо згодом, пише Файне.

Нагадаємо, у 31-річної жительки Теребовлі Наталі Борисюк вроджена кавернозна мельформація, як ще називають, родима пляма. Вона розростається та почала боліти. Окрім цього, під час обстеження у жінки виявили також пухлину у ротовій порожнині. Аби позбутися важкого недугу, мамі трьох дітей необхідно пройти 4 дороговартісні операції. 25 тисяч доларів США у теребовлянки не було, а зібрати таку величезну суму самотужки було для неї не під силу. За допомогою жінка звернулася до людей.

На Тернопільщині врятували 22-річного хлопця від непоправного вчинку

Рятувальники допомагають людям, що постраждали від паводку на Дністрі (ФОТО)