Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Буси з Італії заблокували кордон – тривають сутички

 31 травня на пункті пропуску “Тиса” тривають сутички між водіями мікроавтобусів з Італії та прикордонниками.  Туди стягнули силовиків та перекрили рух.

Про ситуацію на КПП “Тиса” повідомив  журналіст Віталій Глагола, інформує Твоя Україна.

Глагола, повідомляє, що “пункт пропуску перекрито для руху в обидва напрямки. Водії та пасажири бусів із посилками італійських заробітчан відмовляються розмитнювати свій вантаж і перекривають виїзд із КПП для усіх інших. Зараз там стоїть 50 неоформлених бусів”.

“За моєю інформацією передісторія така: раніше водії бусів із посилками платити за те, аби в‘їхати без розмитнення на територію України 500€ з буса, а зараз від них вимагають розмитнити вміст мікроавтобуса за ціною 1€/кг, а ті відмовляються. З угорського боку на в’їзд в Україну черга розтягнулась вже на кілька кілометрів. Угорці не запускають нікого на територію свого КПП”, – пише Глагола.

 


Також у мережі поширюють доручення голови Закарпатської ОДА, згідно з яким силовики мають “недопустити пропуск товарів некомерційного призначення, які ввозяться приватними підприємцями як посилки громадян України, які проживають за кордоном”.

Відео – Телеграм-канал Віталія Глаголи:

Під вечір стало відомо про що домовились водії мікроавтобусів з чиновниками.

 

+7 хворих на коронавірус на Тернопільщині: географія поширень

У Тернополі протестують учні автошколи, бо не можуть отримати водійські посвідчення (ВІДЕО)