Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Хочете, щоб Віктор не співав, а оплакував ще живого сина?” – дружина Віктора Павліка відповіла критикам чоловіка (ФОТО)

Катерина Реп’яхова, четверта дружина співака з Тернопільщини Віктора Павліка відповіла усім, хто критикує виступи чоловіка в той час, коли його син важко хворіє.

Жінка звернулася до людей через свою сторінку в Instsgram після того, коли в соцмережах у коментарях користувачі почали висловлювати своє обурення активною концертною діяльністю співака, незважаючи на відчайдушну боротьбу сина з раком.

Дружина артиста та, за сумісництвом, його концертна директорка Катерина Реп’яхова у своїй Instagram-stories заявила, що це робота виконавця і сам син Віктора, Павло, хоче, щоб його батько продовжував свої виступи.

Якщо ви готові оплачувати кредит квартири, в якій живе син, купувати йому їжу, оплачувати комунальні послуги, то Віктор не співатиме. Не тільки сину, а ще й нам все оплачувати. Може Віктору закритися у чотирьох стінах? Найцікавіше те, що сам син радий, коли тато працює. А вас щось не влаштовує.

Також, жінка зазначила, що робота, а, відповідно, і дохід, потрібні тим людям, що працюють разом з Віктором, пише “ТСН“.

А ще у нас є колектив: музиканти, організатори, бухгалтери, дизайнери. У них є сім’ї, діти, батьки. Їм потрібна робота. Їм хочеться їсти. Може ви ще їм забезпечите життя? Щоб Віктор не співав, а оплакував ще живого сина. Що за люди у нас? Обмежені, злі, що не мислять ні секунди, – обурилася Катерина.

Нагадаємо, нещодавно, 20 червня, син Віктора Павліка – Павло заявив на свої сторінці у Facebook, що припиняє своє лікування від раку і те, що він просто збирається протриматися в живих стільки, скільки зможе, на що його батько відреагував світлиною сина і сказав, що поруч та любить його.

Вимагав від перевізника по 150 євро: затримали рекетира, який вимагав у тернополянина гроші, інакше обіцяв спалити майно

На Тернопільщині у Коропці річка вийшла з берегів і топить оселі (ВІДЕО)

Back to Top