Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині створили політичну платформу для об’єднання господарів та патріотів

20 травня в Україні утворилася нова політична партія – «За майбутнє». Вона об’єднала людей з історіями власного успіху в господарюванні та управлінні. Депутати-мажоритарники, які входять до однойменної групи «За майбутнє» у Верховній Раді, представляють інтереси понад 4,5 мільйонів виборців.

Рік українці чекали змін на краще – на поліпшення життя людей, на покращення бізнес-клімату, на наведення ладу в правоохоронній системі. Та змін на краще не побачили.
Лише депутати-мажоритарники несуть відповідальність перед своїми виборцями, знають їхні проблеми і захищають їхні права.
Про початок роботи обласного осередку партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у Тернопільському прес-клубі розповів член парламентської групи “ЗА МАЙБУТНЄ”, нардеп від Зборівського виборчого округу Іван ЧАЙКІВСЬКИЙ.

“Сьогодні я та мої колеги, відомі підприємці краю, люди справи анонсували початок роботи політичної партії на теренах області. Ми лише розпочинаємо свою діяльність, до команди долучаються люди, але є чітке розуміння, що об’єднуємось ми заради майбутнього України.
На жаль, на зараз маємо глибоку кризу в економіці й промисловості, але ні попередній, ні нинішній уряд не дослухаються до думок професіоналів. Далі так бути не може. Країною мають керувати господарі. Бо лише досвід та справи свідчать про наміри. Запрошую однодумців ставати поруч і разом дбати за майбутнє!” – пише Іван Чайківський у Facebook.

На думку голови обласного осередку партії “ЗА МАЙБУТНЄ” Володимира БОЛЄЩУКА, нам випало жити у часи перемін.

“І поки в Києві пишуть сценарії для нашої України, я знаю, що ми на місцях маємо брати ситуацію в свої руки. Яким буде майбутнє України? Якою буде Тернопільщина за 5, 10, 15 років? Я впевнений, що це залежить від нас. Ніхто не прийде і не вирішить наші проблеми, ніхто  не стане добрим господарем нашій землі. Як господар дбає про свій дім, своє поле чи сад, так і нам в області потрібні господарі, щоб дбати і піклуватися про наших людей, щоб розвивати нашу область. Хто не вмів створити свого, навряд чи зрозуміє, як потрібно шанувати людей, працю і землю”, – вважає Володимир Болєщук.

Представники партії переконані, що не можна ділити людей на «лівих» і «правих», треба консолідувати суспільство. Партія відкрита до співпраці з представниками різних напрямків і політичних поглядів.

“За майбутнє” – це платформа для об’єднання патріотів і господарів. Це команда фахівців, які відбулися у власній справі, створили та розвинули ефективні підприємства і виробництва. Не брали нічого в держави, окрім кредитів. Змогли самі відкрити і розвинути власну справу – зробимо для громади і для людей”, – каже заступник голови Тернопільського обласного осередку політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Андрій Цибульський.

 

Стало відомо, скільки легальних касових апаратів на Тернопільщині

У Тернополі таксист став жертвою шахрая