Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Декларування доходів громадян триває до 30 червня

Головне управління ДПС у Тернопільській області нагадує, що цьогорічна кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2019 році, завершується 1 липня.
Декларацію про майновий стан і доходи мають подати громадяни, які отримали доходи не від податкових агентів, іноземні доходи, або інші доходи, які не оподатковувались під час їх виплати.
У зв’язку з запровадженням на території України карантину граничний термін подання декларації за 2019 рік перенесено з 1 травня 2020 року на 1 липня 2020 року.
Також продовжено термін сплати задекларованих у ній податкових зобов’язань: фізичні особи зобов’язані до 1 жовтня 2020 року (замість 1 серпня 2020 року) сплатити суму податкових зобов’язань, зазначених у поданих деклараціях.
Декларацію мають право подати платники податку, які мають право на податкову знижку. Декларація з метою використання права на податкову знижку за підсумками 2019 року подається по 31 грудня 2020 року (включно).
Сума, що має бути повернена платнику податку, зараховується на його банківський рахунок, відкритий у будь-якому комерційному банку, або надсилається поштовим переказом на адресу, зазначену в декларації, протягом 60 календарних днів після надходження такої податкової декларації.

У п’яти педагогів з Тернополя, які мали проводити ЗНО, виявили коронавірус

Головне за тиждень: що ремонтують, будують та облаштовують у Тернополі