Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Щоб врятувати життя молодій мамі з Тернопільщини – потрібно 25 тисяч доларів (ФОТО)

Допомоги небайдужих потребує 31-річна жителька Теребовлі. У Наталі Борисюк вроджена кавернозна мельформація, як ще називають, родима пляма. Вона розростається та почала боліти.

Окрім цього, під час обстеження у жінки виявили також пухлину у ротовій порожнині. Аби позбутися важкого недугу, мамі трьох дітей необхідно пройти 4 дороговартісні операції. Таких коштів у теребовлянки немає, а зібрати таку величезну суму самотужки для неї не під силу.

“Мені 31 рік. Звертаюсь до усіх людей з проханням. У мене вроджена кавернозна мельформація лиця – родима пляма, яка ніколи не турбувала. Неодноразово я зверталась до лікарів у області та Києві. Та всі говорили краще не чіпати, бо буде 100 відсотків рецидив. Якби не діагноз, який мені поставили зараз київські лікарі. Я б ніколи не зверталась про допомогу.

Родима пляма почала боліти і рости,- розповідає пані Наталя. При обстеженні в Києві у клініці Валіхновського Р. Л. Та в інституті нейрохірургії ще виявили пухлину у ротовій порожнині, у деснах, яка проросла в кістку й далі збільшується у розмірі. У зв’язку з цим мені потрібно 4 дороговартісні складні операції, їх вартість біля 700 000 тисяч гривень. Потрібно повністю забрати родиму пляму і пухлину. Щоб зменшити ризик рецидиву, пише Файне місто.

Я – мама трьох дітей, які дуже хочуть, щоб мама була здоровою. На жаль, у нас немає можливості оплатити це дороговартісне лікування. Щиро дякую за допомогу, підтримку та щиру молитву, – каже Наталя Борсук.

Реквізити для допомоги:
Рахунок Приватбанку: 4149499105546871
На ім’я Борисюк Наталія Романівна

+19 хворих на коронавірус на Тернопільщині: географія поширень

На Тернопільщині розшукують людину, яка зірвала та спалила прапор (ФОТО)