Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Конфлікт у Козові: підприємець звинувачує владу у тиску на бізнес

Про перешкоди ведення бізнесу в селищі Козова, що на Тернопільщині, розповідає місцевий підприємець Володимир Гач. За його словами,  селищна влада у час пандемії не припиняє перевірки. Тож бізнесмен обіцяє після карантину зібрати мітинг під Козівською селищною радою.

– У час пандемії, коли волонтери спрямовують усі зусилля на допомогу медикам, наш селищний голова дуже багато часу та енергії витрачає для того, щоб тиснути на бізнес, – розповідає у себе на сторінці Володимир Гач. – Я власник автомийки, сплачую податки, створюю нові робочі місця та підтримую благодійні проекти. Натомість отримую нескінченні перевірки та незрозумілі рекомендації щодо підтримки кандидатів на виборах.

Володимир Гач подає приклади випадків, коли здійснювався тиск влади на його бізнес. Як звертає увагу підприємець, це безпідставні звинувачення у самозахопленні ділянки чи у незаконному водовідведенні, – повідомляє Терен.

– Також між моєю ділянкою під автомийку і дорогою є клаптик комунальної землі, через який проходить виїзд та заїзд, – додає Володимир Гач. – Я ще швидше написав заяву стосовно цієї землі, мені її не надали. Хоча, як інвестор, я мав право користуватись цієї ділянкою.

Як голова Спілки захисту прав підприємців Володимир Гач закликає усіх охочих після карантину зібратись і висловити свою позицію

Зеленський відмовив “Слуг народу” від встановлення додаткових бар’єрів на місцеві вибори

Скандальний нардеп пропонує скасувати уроки “Історії України” для п’ятикласників