Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Гастро-подорож на карантині разом з Сім’єю ресторанів Файного міста

У зв’язку з карантином улюблені ресторани й кафе закриті, але як часом хочеться скуштувати улюблену італійську пасту, мексиканську кесадилью, чи американський бургер… Усе це можливо разом з мережею Сім’я ресторанів Файного міста, яка на час карантину працює на доставку.

Як скуштувати страви різних кухонь світу, не виходячи з дому? Їжа з доставкою від Файного!

Пропонуємо вам здійснити справжню гостро-подорож по країнах світу, навіть не виходячи з дому. Для цього потрібно лише замовити доставку їжів одному із закладів мережі.
Паб Файне Місто. Меню Файного міста багате на різноманітні страви нашої української кухні. Тут також багато м’ясних страв, є великі пательні з картоплею та м’ясом, деруни, усе надзвичайно смачне й ситне, а ціни завжди приємно дивують.
Клуб Файного. Сіті-кафе, чия кухня полюбилася багатьом тернополянам. З Клубом Файного ви можете відправитися у сонячну Італію, замовивши фетучіні, карбонару, тортеліні чи закуски і салати. Також тут неймовірні клубні десерти.
NaNebi. Ресторан сучасної української кухні На Небі стане в пригоді, якщо ви хочете замовити відразу сформований комплексний обід. Тут вам запропонують декілька комплексів на вибір, доставка яких здійснюється з 12 до 15 години. Чудовий варіант смачно поїсти на роботі, чи коли вдома обмаль часу для готування.
Бар Пасаж Адлера 13. А от Пасаж може допомогти вам відчути усі смаки кухонь Мексики та Америки. Саме тут великий вибір смачних та соковитих бургерів у місті, а також мексиканська кесадилья, бурітос, сирні кульки, чіпси начос, курячі стріпси та інше.
Ресторан азіатської кухні Young.Якщо хочеться замовити суші, чи потішити себе іншими оригінальними страви азіатської кухні, тоді замовляйте їжу в ЯНГу. Адже саме цей заклад славиться своєю унікальної паназіатською кухнею, яку можна скуштувати хіба в країнах Азії, або ж тут.

Сім’я ресторанів Файного міста – доставка їжі з турботою про вашу безпеку

Доставка їжі в місті Тернопіль від закладів Файного – це швидко, вигідно та зручно. Їхня доставка вигідно відрізняється від інших, адже має ряд переваг:
– Страви доставляються щойно приготовленими – зі свіжих та якісних продуктів.
– Можна замовити їжу з різних закладів мережі в одному замовленні. Це дуже доречно, якщо замовляєте на велику сім’ю чи компанію і в кожного різні смакові вподобання.
– Як не крути, а вигляд страви також має значення, і тут мережа Файного спрацьовує на відмінно. Адже страви на доставку не лише смачні, а й мають апетитний вигляд. Кур’єри користуються спеціальними контейнерами для готових страв, тож подача така ж як у ресторані.
– Великі ситні порції та приємні ціни. Вам запропонують найкращу якість за доступну ціну.
Замовити страви можна онлайн – на сайті закладів чи за допомогою спеціального мобільного додатку. Щоб перейти на сайт – ТИСНИ ТУТ.
Під час карантину, для безпеки своїх клієнтів, заклади Файного дотримуються усіх необхідних заходів безпеки. Персонал та кур’єри використовують захисні маски для обличчя та одноразові рукавички, а перед роботою вимірюють температуру.
Обирайте безпечну та швидку доставку від Сім’ї ресторанів Файного міста і відправляйтеся у незабутню гостро-подорож улюбленими країнами!

#врятувати_Рай – нова ініціатива народного депутата Чайківського

У Тернополі вночі спалили автомобіль: поліція спіймала двох боксерів, які причетні до підпалу (ФОТО, ВІДЕО)