Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В обласній адміністрації кадрові зміни

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш призначив двох заступників – Віктора Устенка та Олега Валова.
Заступники призначені згідно розпорядження керівника області за попереднім погодженням Офісу Президента та Кабінету Міністрів України. На даний час вирішується розподіл обов’язків та напрямки роботи новопризначених заступників.
Згідно поданої електронної декларації Віктор Устенко в 2019 році ніде працював.  В місцевих ЗМІе розповідають, що 42-річний Устенко є політтехнологом з містечка Ічня, що на Чернігівщині. Тут вів підприємницьку діяльність, яка у системі YouControl зазначена “Роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу Інтернет”. На сьогодні його діяльність як ФОП припинена. Керував Громадською організацією “За Чернігів!” За декларацією, Віктор Устенко володіє квартирою в Ічні Чернігівської області (58 м кв.), автомобіль TOYOTA Corolla 2014 року випуску зареєстрований на дружину. Готівкою пан Устенко назбирав 980 тисяч гривень, 55 тисяч американських доларів і 12 тисяч євро.
Олег Валов вже працював на посаді заступника голови Тернопільської обласної адміністрації в 2016-2019 роках, перебував у виборчому списку “Європейської солідарності”, очолював виборчий список кандидата в нардепи від цієї партії Тараса Юрика. Наприкінці 2019 року був звільнений з посади Ігорем Сопелем.

У Тернополі відстежують порушників карантину онлайн

На Тернопільщині збільшилась кількість приватних підприємців