Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Я в сорочці народилася”: на Тернопільщині ледь не розбилася відома українська блогерка

Олександра Пустовіт, більш відома як Саша Бо, – перший україномовний блогер-мільйонник. За життям дівчини у соцмережі стежить більше півтора мільйона людей.

Днями молода жінка написала, що вона ледь не розбилася, коли їхала забирати синів, які гостювали у Тернопільській області.

“Сьогодні у мене другий день народження.

Їхала в Гусятин до батьків забрати сина. Коли проїхала Бучач, почалась сильна злива. Просто стіна дощу. Я вирішила не зупинятись, а продовжити помаленько їхати і перечекати зливу в Чорткові, де живуть мої бабуся з дідусем. Так от, перед самим Чортковом на дорозі налило півметра дощу.

Їхала близько 50 км/год. На роздоріжжі злегка повернула вліво. Машину почало носити в сторони. Я втримала кермо, і якби не мокра трава, я б вже давно успішно зупинилась.  Але машина «проїхала» боком метрів з 10. Ніхто не постраждав. Ні я, ні мій білий кінь. Я навіть жартувала, що кава не розлилась:) Я тільки погнула маленьку молоду вишню, дуже шкода деревце. Дідусеві довелось зрізати його. І з обочиною пощастило, бо вона була досить просторою.

Я в сорочці народилась. Зустрічна машина була далеко. Біля мене одразу зупинились запитати, чи все гаразд.

А потім я заплакала. Так голосно, зі страху. А якби я не змогла вийти неушкодженою з такої екстримальної ситуації? Наука на все життя.

Не бійтесь запізнитись в дощ. Бо можна взагалі не доїхати. Зупиніться, перечекайте зливу», – написала молода жінка.

19 термобоксів від групи “За майбутнє” отримали медики виборчого округу Івана Чайківського

У Тернополі коронавірус виявили у трьох медпрацівників онкологічного диспансеру