Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Польщі мітинги проти карантину: поліція застосувала сльозогінний газ (ФОТО, ВІДЕО)

У польській столиці Варшаві поліція застосувала сльозогінний газ до учасників акції протесту, які вимагали від влади рішуючих дій щодо відкриття бізнесу, закритого через коронавірус. Про це правоохоронці повідомили у Twitter.

У суботу сотні протестувальників зібралися в старому місті Варшави. Вони несли плакати з лозунгами “Робота і хліб” і “Це знову буде нормально”.

Протестувальники, які неодноразово збиралися в Варшаві протягом останніх тижнів, кажуть, що необхідно скасувати обмеження, щоб вони могли заробляти гроші.

У свою чергу поліція заблокувала запланований марш, заявивши в Твіттері, що публічні збори, як і раніше, заборонені урядом.

“На жаль, ми маємо справу з випадками агресії по відношенню до поліції. Через напади на державних службовців ми використовували методи прямої конфронтації, такі як фізична сила і (сльозогінний) газ”, – йдеться в повідомленні варшавської поліції.

Польский опозиціонер, сенатор Яцек Бурий заявив, що він був затриманий поліцією під час акції протесту і що вони застосували проти нього силу. Поліція це заперечує і каже, що Яцек Бурий сам сів у авто поліції.

В останні тижні Польща послаблює обмеження щодо коронавірусу, намагаючись перезапустити економіку. Очікується, що перукарні та ресторани відкриються у понеділок.

Напередодні кілька тисяч німців по всій країні знову вийшли на акцію протесту проти карантинних обмежень.

Напередодні Україна відновила роботу пункту пропуску “Шегині”. Це єдиний пункт пропуску на українсько-польській ділянці, де обладнаний піший перехід, пише Суспільне.

Як у Тернополі пес спіймав злочинця (ФОТО, ВІДЕО)

Медики розповіли, скільки коштує лікування пацієнта з COVID-19 у Тернополі

Back to Top