Цьогоріч 16 квітня отець Олег Винницький мав святкувати 25-ту річницю священства. У 1995-ому році, на Вербну неділю, його висвятили на священника і призначили на служіння в Заліщиках. Родом отець із Теребовлі.

— Десять років ми прожили з чоловіком у Теребовлі, він працював у галузі культури, — ділиться особистим їмость. — Навчався в Теребовлянському училищі культури, в Рівненському інституті культури, Львівській і Тернопільській духовних семінаріях, у Люблінському католицькому університеті. Отець любив людей, абсолютно довіряв своє життя Богові. Захоплювався читанням книг, спогляданням ікон, останнім часом писав багато роздумів у соцмережах. Ми прожили з отцем у шлюбі 35 років. 4 травня мали б святкувати ювілей спільного подружнього життя… Не судилося.

Ми ніколи не сварилися, отець не вмів гніватися — чи правий, чи не правий, перший перепрошував.Діти і онуки дуже любили отця Олега, а він не чув у них душі. «Дідусь на небі —дивиться на нас», — кажуть нині онуки. У мене серце розривається… Чоловік був моєю порадою, моєю любов’ю, моїм сонцем і моїми зорями (плаче, — авт.). Ми завжди були разом! Не можу повірити, що його нема. Поїхав, а привезли в домовині… Синові днями приснилося, що біля нашої церкви в Заліщиках зроблені високі різьблені сходи аж до неба і по них піднімається догори батько. Вірю, що це сходи до Раю…