Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі вночі мешканців мікрорайонів БАМ та «Аляска» розбудили гучні вибухи

У соцмережах тернополяни розповідають про те, що в ніч з 25 на 26 квітня людей серед ночі розбудили вибухи, яким послідував феєрверк. Епіцентром цього разу стали мікрорайони БАМ та «Аляска», було чутна аж на Дружбу. 

— Скільки можна знущатися над людьми? Просто посеред спального району о 00:14 год якісь, вибачте на слові, примурки, влаштували феєрверк. У дворі багатоквартирних житлових будинків на вул. Київській! Діти встали, почали плакати, ми їх ще годину не могли вложити! Налякалися не на жарт, воно ж стріляло просто під вікнами! — пише тернополянка Марія Бойко.

За словами жінки, від цих вибухів у машин, що стояли в дворі, увімкнулись сигналізації. Люди були змушені вставати серед ночі і виключати їх. Собаки почали лаяти і у вікнах квартир, де ще декілька хвилин тому спокійно спали люди, стало світло — кінець сну.

До слова, це далеко не вперше, коли так «розважаються» невідомі в час карантину. Буквально декілька днів тому хвиля феєрверків теж лунала в одному з мікрорайонів, пишуть Тернополяни.

Варто зазначити, що у нашому місті ще з 2014 року через війну на сході України діє заборона на використання піротехнічних засобів. Втім, схоже, це не надто хвилює ані порушників, ані правоохоронців…

Роман Сасанчин з Тернопільщини переміг у шоу “Голос країни”

Поминальні дні на Тернопільщині: біля кладовищ чергує поліція