Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі планують частково відновити роботу «СЕ Борднетце-Україна»

Можливо, спочатку будуть працювати тільки 200 людей на площі 27 000 м. кв.

Голова обласної державної адміністрації  провів робочу зустріч з представниками ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» – технічним директором Олександром Шлампом та фінансовим директором Олегом Білобровком. Під час зустрічі йшлося про можливе часткове відновлення роботи підприємства.

«Якщо ситуація в наших європейських партнерів буде стабілізуватися, то ми зацікавлені хоча б у частковому відновленні роботи. Звичайно, зараз не йдеться про звичайний ритм. Можливо, спочатку будуть працювати тільки 200 людей на площі 27 000 м. кв. Всі вони будуть забезпечені засобами індивідуального захисту. Також будемо дотримуватися заходів безпеки, зокрема проводити дезінфекцію робочих приміщень», – зазначив Олег Білобровко, фінансовий директор ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна».

Нагадаємо, що за інформацією ряду ЗМІ один з працівників захворів на коронавірус і перебуває зараз на лікуванні. 30 березня «СЕ Борднетце-Україна» припинила виробничу діяльність.

Довідково:

ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» працює в с. Байківці Тернопільського району. Завод входить до концерну Sumitomo Electric Bordnetze – провідного світового виробника кабельної продукції для автомобілів. Підприємству вдалося вирости з пілотного виробництва невеликих модулів до потужного заводу-виробника суцільних кабельних мереж до автомобілів Фольксваген Гольф А5, А6, А7, Hybrid, а з 2015 року – розпочалось серійне виробництво в’язок для Ауді А4 В9. На Тернопільщині підприємство успішно працює з 2006 року.

СТЕЖТЕ ЗА ЦІКАВИМИ ТА ОПЕРАТИВНИМИ НОВИНАМИ У TELEGRAMІ.

Йде потепління, яке з 2 квітня охопить Західну Україну

У Тернополі в церкві розповіли, кому можна прийти на освячення верби та паски