Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Хто з мешканців Тернопільщини отримає субсидію на літній період?

Жителям краю автоматично перерахували субсидії на неопалювальний період. Їх отримають ті домогосподарства, які користувалися субсидіями протягом 2019 — 2020 років. Також можуть звертатися інші малозабезпечені жителі області.

Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення ОДА Вадим Боярський. Звернення можна оформити й в онлайн-режимі.

Наразі у регіоні триває перерахунок субсидій на карантинний період. Нагадаємо, у цей час субсидіанти отримають додаткові виплати, пов’язані із збільшенням норм споживання енергії, пише “ЗЗ”.

“Станом на початок квітня в області субсидії на суму 334, 3 млн. гривень отримали 99 031 домогосподарств. Повністю виплачена березнева субсидія на суму 99 млн. гривень, яка була нарахована вчасно і виплачена у повному обсязі. Сьогодні місцеві управління соціального захисту населення завершують нарахування квітневої субсидії, враховуючи рішення Уряду щодо підняття на 50% соціальних нормативів при призначенні субсидій чи перерахунку субсидій», – розповів Вадим Боярський.

Нагадаємо, щоб продовжити отримання субсидії у наступному періоді, жителям краю не потрібно звертатися до органів соціального захисту населення. Оскільки перерахунок відбувається автоматично.

Спілкувалися, переписувалися, інколи зустрічалися: 38 тисяч втратила тернополянка, повіривши інтернет-знайомому

У парку біля “Літака” ремонтують сходи: реставрувати чи демонтувати пам’ятник не будуть