Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Непомітно відкривала посилки і забирала телефони: на Тернопільщині працівниця пошти привласнила чужі ґаджети

Жительці Тернопільщини загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. Жінка чинила протиправне на своєму робочому місці.

Як встановили працівники Тернопільського відділу поліції 30-річна підозрювана працює в одному із сортувальних цехів пошти. Протягом певного періоду часу вона непомітно відкривала посилки, викрадаючи з них вміст. Загалом крадійка поцупила три мобільних телефони загальною вартістю близько 18000 гривень. Аби потерпілі нічого не запідозрили, вона акуратно запаковувала порожні пакунки й відправляла їх власникам. Ошукані громадяни звернулися за допомогою в поліцію.

У ході розшукових заходів правоохоронці запідозрили саме працівницю пошти, адже відправники запевнили, що телефони знаходилися в посилках. У скоєних діях вона зізналася.

Їй інкримінують частину 1 статті 191 ККУ «привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».

Триває слідство.

На Підгаєчинні поліцейські впіймали палія сухої трави

Вандалізм на проспекті Злуки: розбишаки розбили вікна на сходових клітках