Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Молитва за Україну «Боже великий, єдиний» у виконанні DZIDZIO: звучить вражаюче (ВІДЕО)

Відомий виконавець DZIDZIO  записав «Духовний Гімн України». Так, «Молитва за Україну» записана  на слова «Боже великий, єдиний» Олександра Кониського, музика Миколи Лисенка.

Відео співак виклав на YouTube.

Михайло Хома (DZIDZIO) разом з Молодіжним симфонічним оркестром України під керівництвом диригентки Оксани Линів кілька місяців тому почав працювати над проектом «Державний Гімн України». Робота тривала в київському Будинку звукозапису, єдиному місці в Україні, де можна одночасно записати більше сотні музикантів та хористів.

DZIDZIO

Під час роботи над Державним Гімном в Михайла з’явилась ідея записати також і Духовний Гімн України «Боже великий, єдиний, нам Україну храни». Зробити це в такі стислі терміни було нереально, проте Михайло наполіг: «В процесі підготовки до проекту «Державний Гімн України» в певний момент я зрозумів, що мушу обов’язково записати і Духовний Гімн України». У нас склалася чудова команда разом з молодими талановитими музикантами зі всієї України і молитву «Боже великий, єдиний…» вони виконували разом зі мною вперше»

Робота над «Молитвою» завершилася в особливий день — на Благовіщення. Режисером відео став давній друг Михайла — Володимир Шурубура. Основною локацією було обрано визначну пам‘ятку історії та духовності Софіївський собор (Софія Київська), місце особливої духовної сили захисту народу України, повідомляє “т1.юа”.

«Молитва за Україну» — це неземна надпотужна сила, яка допоможе усім українцям перейти ці непрості часи, що зараз випали на долю України і всього світу.

Дай йому волю,

Дай йому долю,

Дай доброго світу,

Щастя дай, Боже, народу,

І Многая, Многая літа!

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram і будьте завжди в курсі останніх новин.

На Зборівщині знайшли 14-річну тернополянку, яка була у розшуку (ФОТО)

+46 хворих на коронавірус на Тернопільщині: з яких районів