Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Модні” тернополяни знайшли собі заняття під час карантину

На тлі карантину в Україні новий fashion-тренд захопив Instagram. Тернополяни теж не відстають від моди – беруться публікувати фото, приміряючи стильні “подушкові луки”.

Під час карантину через пандемію коронавірусу багато людей дійсно нудьгують, перебуваючи на самоізоляції у себе вдома. З цієї причини, щоб себе хоч якось розважити і зняти накопичений стрес, придумують різного роду веселі челленджі. Так, наприклад, зовсім недавно в мережі Instagram був запущений один з них – #QuarantinePillowChallenge. Завдання його – зробити для себе вбрання з подушки. Так-так, ви не помилилися, саме з деталі, яку люди зазвичай підкладають під свої голови під час сну.
Для цього потрібні лише подушка, пояс і модне взуття – такий лук приміряють на себе безліч інста-користувачів – чоловіки, жінки, діти. Одягають у “фешн-лук” і домашніх улюбленців. Звичайно, деякі люди імпровізують і додають до своїх нарядів додаткові елементи, щоб зробити свій образ максимально привабливим, безглуздим і кумедним.
Тернополяни теж заливають на свої аккаунти такі знімки, передаючи естафету іншим. До слова, з відповідним хештегом #QuarantinePillowChallenge, в соцмережі опубліковано вже близько 53 тисяч фотографій.
Схоже, даний челлендж на цьому етапі вніс в життя людей радість і щастя, в яких так сильно потребує суспільство в умовах самоізолації та карантину.

Зеленський зробив нові кадрові призначення у Тернопільській області

Чоловік влаштував масштабну пожежу і не зміг пояснити навіщо