Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Кременецька влада заблокувала в’їзд і виїзд з Почаєва (ВІДЕО)

Відповідне рішення прийняте на позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Заборонити в’їзд та виїзд до міста Почаєва Кременецького району з 10.00 год. 21 квітня 2020 року вирішили на позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом першого заступника голови Кременецької райдержадміністрації В’ячеслава Онишкевича.
З 21 квітня у Почаїв матиме змогу заїхати з відповідними перепустками лише спецтранспорт, який впливатиме на забезпечення життєдіяльності міста.

«Протягом останньої доби хворих на СOVID-19 збільшилося на 13 осіб, жителів Почаєва. Зважаючи на порушення карантинних умов під час богослужінь на території цього міста, відбулося засідання комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій. Комісія прийняла рішення про введення режиму заборони в’їзду/виїзду з міста, — повідомив В’ячеслав Онишкевич. — Для посилення патрулювання на контрольно-пропускних пунктів залучаються військовослужбовці Кременецького військового комісаріату, а особовим складом Кременецького районного відділу ДСНС України в Тернопільській області буде забезпечена дезінфекція транспортних засобів».

Жителів Почаєва, які на даний час перебувають за межами рідного міста просять у терміновому порядку повернутися додому Натомість гостям Почаєва рекомендують якнайшвидше залишити його.
Лише суворе дотримання карантинних обмежень зможе зупинити різке зростання випадків коронавірусної інфекції.

Горів ліс на Шумщині (ФОТО)

Дві масштабні пожежі поблизу Тернополя потрапили в поле зору поліції