Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Жителів Тернопільщини закликають не палити траву, не робити біди

Рятувальники Тернопільщини закликають мешканців області суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах.

Адже кожен виклик – додаткове навантаження на роботу рятувальників в умовах режиму надзвичайної ситуації через загрозу поширення COVID-19.

Так, 5 квітня пожежно-рятувальними підрозділами ліквідовано 37 пожеж сухої трави. А всього з початку року в області зареєстровано 586 пожеж в природних екосистемах, на площі понад 567 га.

⚠️Служба порятунку «101» вкотре закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. Перш за все, не слід випалювати суху траву, чагарники та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями а також кидати недопалки та сірники на суху трав’янисту підстилку. А залишене на природі без нагляду вогнище, може призвести до масштабної лісової пожежі.

Також просять стежити, щоб діти не бавилися з вогнем.

1️⃣0️⃣1️⃣У випадку виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером «101»!

СТЕЖТЕ ЗА ЦІКАВИМИ ТА ОПЕРАТИВНИМИ НОВИНАМИ У TELEGRAMІ.

Нещастя на Тернопільщині: померло тримісячне немовля

На Тернопільщині зіткнулися легківка та скутер (ФОТО)