Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі квіткова крамниця дарує медпрацівникам “швидкої” букети троянд

Мережа квіткових магазинів “Флорія”, яка працює у Тернополі, вирішила підтримати дух місцевих медиків, чим може — розкішними букетами троянд.

Як розповів “Погляду” генеральний директор “Флорії”, депутат Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук, ідею з букетами для лікарів запозичили в голландських колег, які таким чином підтримують своїх лікарів в теперішній особливо стресовий період через коронавірус.

На жаль, ми не можемо дозволити собі покупку дорогого обладнання для лікарень, але ділимося тим, чим можемо, — розповів Володимир Болєщук.
Десятки букетів кущових троянд на минулому тижні він особисто завіз на станцію швидкої медичної допомоги на вулиці Рєпіна у Тернополі та у “швидку” на вул. Шпитальній. А 22 березня — лікарям та медсестрам Тернопільської центральної районної лікарні.
Коли передавав букети, лікарі-жінки дивувалися, питали — за що квіти? Кажу, просто так, для підняття настрою у цей непростий час, — зазначив Володимир Болєщук. — Коли настає біда, потрібно робити добро і радість так, як можеш. Лікарям та медсестрам, як ніколи, нині потрібна наша підтримка, до них звернуті надії усього людства.

 

Якою буде економіка після коронавірусу

Новий голова Тернопільської ОДА вже встиг вляпатися в перший скандал