Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як у Заліщиках та у Монастириському районі дезінфікували церкви, магазин та автомобіль швидкої (ФОТО)

Рятувальники провели дезінфікування у селах та містах, де були чоловіки, у яких виявили інфекцію COVID-19.

У Монастириському районі в селах Швейків та Ковалівка рятувальники провели дезінфікування двох церков та місцевий продуктовий магазин. В місті Монастириська спеціальними розчинами були промиті приміщення та авто швидкої допомоги. Дані заходи здійснюються з метою запобігання розповсюдженню інфекційних захворювань.
Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає громадян неухильно дотримуватись карантинних заходів, аби не допустити поширення вірусних інфекцій!

23 березня в місті Заліщики, рятувальниками було проведено дезинфекцію Української Греко-Католицької церкви Пресвятого Серце Христового в якій правив настоятель отець, з лабораторно підтвердженим діагнозом коронавірусна інфекція COVID-19.

Особовим складом 15 ДПРЧ спільно з представниками районного лабораторного відділення Борщівського міжрайонного відділу ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ», у захисних костюмах та масках, за допомогою оприскувачів, здійснено дизенфікуючу обробку поверхонь церковних меблів спеціальним дизрозчином.

Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає громадян неухильно дотримуватись карантинних заходів, аби не допустити поширення вірусних інфекцій!

 

У Польщі трагічно загинув заробітчанин з Тернопільщини

“Люди схаменіться”: на Тернопільщині дівчина повернулася з Польщі і розгулює по магазину без маски