Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі без вихідних дезінфікують дороги і зупинки

Для боротьби із ймовірним поширенням коронавірусу у Тернополі дезінфікують під’їзди, ліфти, громадький транспорт, зупинки і дороги. Використовують для цього  безпечний для людей дезрозчин «Біохлором». Міський голова Сергій Надал просить тернополян одягати маски, щоб захистити дихальні шляхи.

Дезінфекція доріг – це один із заходів для запобігання поширення коронавірусу. Разом із пилом вірус може потрапити на слизові: у ніс, рот чи очі. Тому комунальні служби у роботі використовують спеціальний розчин, який знищує вірус.
«Дезінфекцію доріг та зупинок проводимо щодня. Вихідних немає! Я прошу тернополян із розумінням поставитися до протиепідеміологічних заходів і залишатися вдома. Тільки при нагальній потребі залишайте домівку, на вулицю обов’язково виходьте у масці», – наголошує міський голова Тернополя Сергій Надал.
Перед обробкою доріг спецтехніка скроплює водою покриття, очищаючи його від бруду. Особлива увага комунальних служб зосереджена на перехрестях, де є найбільше автівок і людей. Перед дезінфекцією доріг спецтехніка скроплює покриття водою, очищаючи його від бруду.

За добу надійшло майже два десятки повідомлень про заробітчан, котрі не дотримуються самоізоляції

На Привокзальному майдані Тернополя мостять бруківку (ФОТО)