Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Півторарічна дитина, у якої виявили коронавірус, перебуває у Тернополі в реанімації

У Тернопільській міській дитячій лікарні станом на 10 годину 28 березня на лікуванні перебуває троє пацієнтів з підтвердженим COVID-19.


?В інфекційному відділенні – одинадцятирічна дитина та її мама з Монастириського району, яких госпіталізували раніше. Стан хворих – відносно-задовільний.

?Також в реанімаційному відділені лікарні проходить лікування дитина, якій 1,5 роки, з Кременецького району. У неї підтвердили COVID-19. Стан дитини – важкий-стабільний, підтверджена пневмонія. Ймовірне джерело інфікування – родич, який повернувся з Польщі.

?Ще двоє дітей зараз в інфекційному відділенні міської дитячої лікарні – з підозрою на COVID-19. Їх стан – середньо-важкий. Пневмонії у дітей немає. Чекають на результати лабораторного дослідження.

?Від початку епідемії коронавірусу в Україні підтверджено 2 випадки COVID-19 серед жителів Тернополя.

?Двоє чоловіків з Тернополя – 55 і 62 роки, в яких підтвердили COVID-19, знаходяться на амбулаторному лікуванні. Медики обстежили людей, які контактували з ними.

?Станом на 10 годину 28 березня в Тернопільській міській лікарні №3 на ізоляції перебуває двоє контактних з хворими на COVID-19.

?У Тернопільській лікарні швидкої допомоги станом на 10 годину 28 березня перебуває троє хворих на COVID-19, ще троє – з підозрою.

В Україні збільшилася кількість смертей від коронавірусу

Як не здуріти вдома. 7 порад під час карантину від психолога