Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Незвична історія кохання: Тернопільський капітан ЗСУ побрався з волонтеркою

Тернопіль поєднав серця капітана Збройних Сил України Сергія Новікова та волонтерки Тетяни Кубишкіної. Несподівано для себе два гарячі серця знайшли один одного. Як зароджувалася незвична історія кохання розповіло новоспечене подружжя.

За словами Тетяни, яка є корінною львів’янкою, з Сергієм вони розписалися ще влітку минулого року. Однак, щоб повінчатися чекали осені, адже могли довірити таку важливу місію лише капелану Володимиру Андрухіву, повернення якого чекали з Донбасу. Волонтерка зазначила, що для них особливе значення мав обряд вінчання саме капеланом, оскільки познайомила подружжя військова справа.

Обряд провели в центрі Тернопільської артилерійської бригади. Однак, гучного свята молодята вирішили не влаштовувати, тому запросили лише рідних та друзів.

Як  познайомилося подружжя

Тетяна розповіла, що з майбутнім чоловіком вони познайомилися за допомогою соціальної мережі, зокрема вони були підписані на одну групу, що об’єднала військових і волонтерів. Одного разу учасники спільноти вирішили організувати зустріч у Львові. Проте, Сергію попри бажання не вдалося вчасно потрапити на захід, оскільки чоловіка затримали в госпіталі. Згодом військовий на милицях розшукував учасників зустрічі по всьому Львову. Тетяна, яка була організатором заходу, відчула себе винною і вирішила зустрітися з чоловіком ще й наступного дня.

СТЕЖТЕ ЗА ЦІКАВИМИ ТА ОПЕРАТИВНИМИ НОВИНАМИ У TELEGRAMІ.

Спочатку жінка нічого не відчула, що б вказувало на те, що перед нею знаходиться її майбутній чоловік. Тетяна та Сергій зустрілися дорослими людьми, до цього мали невдалі шлюби. Перше побачення пройшло досить спокійно.

Волонтер поділилася спогадами, що в той день в неї з Сергієм не виникло жодної іскорки. Однак, чоловік справив приємне враження на свою співбесідницю, оскільки був веселим, комунікативним та з легкістю підтримував розмову на будь-яку тему.

Ще декілька разів подружжя мало зустрічі, коли чоловік проходив лікування в госпіталі. Перед відрядженням на Донбас Сергій запитав Тетяну чи буде вона чекати на нього. На що отримав ствердну відповідь. Під час перебування військового на передовій він щодня зідзвонювався з волонтеркою, яка з часом зайняла головне місце у його серці. Однак, поки чоловік воював, Тетяна не сиділа без діла, а активно займалася волонтерською роботою.

Чи було освідчення

За словами жінки освідчення як такого не було. Сергій лише розповів їй, що бажає бачити її своєю дружиною. Згодом те ж саме він сказав батькам своєї майбутньої дружини та пара вирішила побратися.

Весною Тетяна зважилася на переїзд до Тернополя, адже будувати стосунки на два міста дуже важко. Тому такого питання як переїзд практично не виникало. Коли чоловік повернувся з Донбасу, ще декілька тижнів пара жила у Львові, поки Тетяна завершить усі справи в рідному місті.

І лише перебуваючи на вокзалі та очікуючи на потяг до Тернополя, жінка полегшено зітхнула, оскільки тепер вони не проводжають один одного, а їдуть додому разом, пише сайт «Тернополяни».

Коронавірус в Італії: вже 50 заражених, померло двоє, число хворих зростає

Як виглядала ковзанка на Тернопільському ставі у 50-их роках (ФОТО)