Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Люди не мовчіть”: на Тернопільщині з’явились маньяки, які насолоджуються муками тварин

На Тернопільщині обіцяють винагороду за інформацію про нелюдів, які вбивають собак.

“Шановні жителі м. Заліщики!

Вам не набридло жити серед негативу, біосміття та нелюдів? У нашому місті розвелись психічного хворі, які вбивають беззахисних тварин. Маньяки, які насолоджуються муками. Останні випадки просто змушують задуматись про те, що наше місто є небезпечним не тільки для тварин, а й для людей!”.

Виродки стріляють по собаках у межах міста, отруюють стерилізованих та вакцинованих. Вони вже настільки втратили страх і вірять у свою безкарність, що починають проникати на приватні території та підприємства, і там нещадно вбивати тварин, які мають власників!!!

СТЕЖТЕ ЗА ЦІКАВИМИ ТА ОПЕРАТИВНИМИ НОВИНАМИ У TELEGRAMІ.

Заліщики схаменіться!! Люди не мовчіть! Завтра черговою жертвою можете стати ви або ваші діти! Насильство у будь-якій формі над тваринами рано чи пізно переросте у насильство над людьми. Психічно врівноважена людина ніколи не буде отримувати насолоду від страждань живих створінь. Задумайтесь з ким ви живете поруч і хто ходить між нами містом!

У гуманних методах зменшення кількості безпритульних тварин, а саме стерилізації та прилаштування, задіяно неабиякі людські та фінансові ресурси. Ми вклали безліч зусиль разом з небайдужими, щоб дійти до рівня цивілізованої громади, не жорстокої, не дикарської, а саме гуманної та цивілізованої! А у відповідь отримуєм щоденні вбивства від яких холоне кров! Вже не один випадок, коли тварини вмирали на очах дітей в страшних конвульсіях з піною в роті, а це травма на все життя.

Через злочини, які намагаються замовчати гинуть не тільки безпритульні, а й домашні тварини, бо вбивці розкидають отруту в місцях загального вигулу. І цьому немає кінця-краю… Земляки, однодумці, християни, люди допоможіть припинити цю вакханалію, це пекло!

Приховуючи злочин ви також стаєте співучасником злочину. У нашій країні є закони, які захищають тварин від жорстоко поводження і вбивства, а саме стаття 299. Жорстоке поводження з тваринами Кримінального кодексу України (вбивця може цілком реально потрапити за грати), Закон України «Про захист тварин від жорстокого поводження».

Наше з вами завдання домогтися, щоб закони почали дотримуватися, а вбивці були покарані. Давайте разом робити наше місто безпечним і цивілізованим!”, – йдеться у повідомленні.

СПІЛЬНОТА НЕБАЙДУЖИХ ЗООЗАХИСНИКІВ ОБІЦЯЄ ВИНАГОРОДУ В 5000 ГРИВЕНЬ ТА ПОВНУ АНОНІМНІСТЬ ЗА БУДЬ-ЯКУ ДОСТВОВІРНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО НЕЛЮДІВ, ЯКІ ЗАЙМАЮТЬСЯ ВБИВСТВАМИ БЕЗПРИТУЛЬНИХ ТВАРИН У М.ЗАЛІЩИКИ!!!!

На Тернопільщині автівка збила дівчинку

На Тернопільщині через водія на “БМВ” люди потрапили у лікарню (ФОТО)