Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині готуються і попереджають про сильні снігопади

У вівторок, 4 лютого під головуванням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова відбулося засідання штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в режимі відео-селекторної наради із залученням представників регіонів.

Участь у ньому взяли й представники відповідних служб Тернопільської області.
Під час наради розглядалися питання стосовно стану погодних умов на території України впродовж 5-6 лютого. Як повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков найближчими днями на території держави пройде два циклони. У зв’язку з цим усі служби в областях повинні бути готовими до викликів негоди та до мінімізації її впливу.
Під час наради було зазначено, що впродовж двох днів на Тернопільщині очікується посилення вітру, хуртовини, ожеледиця на дорогах, збільшення снігового покриву та зниження температури – І рівень небезпеки, жовтий. У зв’язку з цим, важливе своєчасне залучення снігоприбиральної техніки для розчищення автошляхів, забезпечення стабільної роботи усіх служб.
Як повідомили представники облавтодору та підрядних організацій, ситуація на дорогах державного та місцевого значення під контролем. Техніка справна, необхідною посилальною сумішшю забезпечені, організоване чергування.

Елітний контрабандист намагався завезти в Україну колекційні вина та віскі

На Тернопільщині водій на “Ауді” збив студента