Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині злодії викрали 20000 грн із салона авто

Факт крадіжки з транспортного засобу задокументували працівники Чортківського відділу поліції. Чоловік залишив чималу суму в салоні іномарки, яку й викрали невідомі.

Постраждав від рук зловмисників житель районного центру. Потерпілий припаркував транспортний засіб на одній із центральних вулиць. Повернувшись до авто ніяких механічних пошкоджень він не помітив. Натомість, перевіривши вміст підлокітника в якому зберігав готівку, виявив її відсутність.

За попередньою інформацією крадії відчини автомобіль шляхом сканування сигналу центрального замка.

За фактом таємного викрадення чужого майна відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ.

Працівники поліції звертаються до жителів Тернопільської області не нехтувати безпекою.

Паркуйте транспортні засоби у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження. Це якщо не захистить від автозлодіїв, то допоможе поліцейським вийти на їх слід.

Встановіть сигналізацію на брелоках з радіусом дії не більше за п’ять метрів. В цьому випадку крадії не зможуть прийняти сигнал на свій ноутбук для його трансформації.

Також щоб постійно знати, що відбувається з автомобілем, можна використовувати сигналізацію з GSM-модулем. Цей пристрій по стільниковому зв’язку передає на засіб зв’язку господаря інформацію стосовно спрацювання сигналізації, відчинення дверей чи багажника, увімкнення двигуна, спрацювання датчика удару та про інші події. Усе, що треба для його роботи, – це наявність покриття.

Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, одразу телефонуйте на лінію «102».

Загинув у власному авто: на Тернопільщині знайшли мертвого таксиста

Об’єднані громади навколо Тернополя – хто виграв і хто програв покаже час