У вихідні на Тернопільщині господарюватиме антициклон

На Водохреще у нашому регіоні буде сухо і сонячно, – повідомила синоптик Наталка Діденко. Оскільки на Західній Україні господарюватиме антициклон.

Майже весняна погода охопила більшість регіонів України. На Водохреща частково похолоднішає, однак обійдеться без опадів, – зазначає Наталка Діденко. А після свят знову передбачають теплий тиждень.

«Сонце світить, трава зелена, пташки співають, народ починає придивлятися до насіння квітів в магазинах. І така картинка цілком буде доречною на святкові вихідні – на 18-19 січня. Голодна кутя та Водохреще очікуються в Україні із сухою та навіть часто сонячною погодою. Антициклон постарається: температура повітря на честь свята трохи знизиться і у нічні години становитиме 0-5 морозу, завтра вдень 0-5 тепла, 19-го січня від 2 морозу до 3 тепла».

За словами синоптиків, наступний тиждень буде в Україні теплим, проте в другій половині побільшає опадів та вітру. Через перепади температурних показників на автошляхах ймовірна ожеледиця. Відтак рятувальники застерігають громадян бути уважними при пересуванні вулицями, пише “ЗЗ”.

Віталій Чемерис

This website uses cookies.