Фудпейрінг в ресторані НА НЕБІ: унікальне поєднання страв з грилю та вина

Що може бути краще за смачний соковитий стейк і хороше вино на вечерю? Тільки думаєш про таке чудове поєднання, і вже хочеться чимшвидше закінчувати усі справи і мчати в ресторан НА НЕБІ, де знаються на такому поєднанні. Шикарна винна карта ресторану і великий вибір гриль меню дозволяють створити ідеальний фудпейрінг.

NA NEBI – ресторан української кухні з акцентом на стравах гриль

Серед розмаїття українських страв провідне місце у ресторані займають страви з грилю. Саме вони поєднують в собі неймовірний смак та користь. Добре просмажений стейк на грилі з хрумкою скоринкою та особливим ароматом – це страва, яка нікого не залишає байдужим.
Гриль ресторан НА НЕБІ пропонує наступні види стейків:
• Стейк з яловичої вирізки та соусом з перцю. Неймовірно ніжний та ароматний стейк з пікантним соусом, який чудово доповнює відбірне м’ясо.
• Стейксвинного ошийка у ароматних травах. Ошийок є найбільш м’яким, ніжним і соковитим м’ясом свинини, тож і стейк з нього виходить дуже соковитим і смачним, а соус із трав підкреслює неперевершений смак.
• Стейк Т-bone. Соковитий стейк, що готується із мармурової яловичини і поєднує в собі два види м’яса: вирізки і тонкого краю (стриплойну). Назву отримав за те, що кістки на його зрізі утворюють літеру «Т».
• СтейкРібай. Найвідоміший у світі яловичий стейк. Цей стейк готується з реберної частини, а саме з 5 по 12 ребро – саме це м’ясо виходить найніжнішим та найм’якшим.

Кращі ресторани Тернополя із найбільшим вибором вин

Сім’я ресторанів Файного Міста славиться своїми великими винними шафами, які дозволяють створити ідеальні поєднання страв та напоїв.В ресторані НА НЕБІ вино – це не просто додаток до страви, тут вміють створити неперевершені гастрономічні тандеми, адже офіціанти володіють тонким мистецтвом фудпейрінгу.

Juicy steak medium rare beef with spices on wooden board on table. dry aged. Served with potatoes and tomato sauce. Still life

В ресторані ви можете спробувати кращі вина України та закордону:
• Червоні та білі винаНового та Старого світу.Франція, Італія, Іспанія, Аргентина, Чилі– легендарні марки вин із цих країн є в меню закладу НА НЕБІ.
• Органічне та біодинамічне вино, яке останнім часом являється одним із найпопулярніших вин у світі. Секрет цього вина в тому, що виноград, з якого його виготовляють, вирощують без пестицидів та хімікатів. Трендове вино має насичений і глибокий смак.
• Ігристе вино і шампанське. Усім відомі легендарні «Вдова Кліко» та «Моет і Шандон» можна спробувати саме в ресторані НА НЕБІ. А також улюбленців багатьох гостей – Мартіні Асті і Ламбруско.
• Помаранчеві вина. Ще один із трендів у виноіндустрії. Це вино має не лише цікавий колір, а й неповторний аромат.
• Кращі зразки українських вин (з Одеського, Херсонського, Закарпатського і Миколаївського регіонів).

Автор: Галас



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *