Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни на Водохреща занурюються у крижану воду (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Тернополяни почали відзначати Водохреща купанням у крижаній воді. Вони виставляють свої емоції та фотографії у соціальних мережах. Хрещення городяни люблять, шанують і намагаються не пропускати.

“Галас” підібрав світлини тернополян із соцмереж:

Андрій Палюх з Андрієм Об’єщиком:

У день Водохреща Господнього бажаємо від щирого серця великої надії душі і чистих помислів серця, міцної віри в життя і світлого щастя, доброї долі і щирих молитов, небесної допомоги і чистої любові до близьких. Вітаємо від щирого серця усіх друзів, знайомих, рідних і близьких!!!

 

44 окрема артилерійська бригада

У Тернополі військовослужбовці артилерійської бригади відзначили Водохреща пірнанням у крижану воду на спеціально обладнаному місці, що у парку «Топільче».
За словами армійців, такі заходи насамперед ознаменували зміцнення духу та очищення організму додавши віри й сили у собі, а також віри у воду, яку освячують у цей день. Військовий оркестр грав колядки та різдвяні мелодії, які підсилювали сміливість занурення у холодну воду навіть тим, хто це робив уперше в своєму житті. Найголовніше мабуть, що армійці разом з тернополянами об’єдналися у заході, девізом якого було «У здоровому тілі здоровий дух». Тому занурившись, усі без винятку відчули справжній дух відваги, гарту, а повернувшись у теплий намет, зігрівались гарячим чаєм вітаючи Христос Хрещається! В ріці Йордан!

Андрій Тернопільський

Вдруге, проте не востаннє!

Інеса Мендрунь

Хома Олександр

З святом Водохреща, друзі!❤️

Христос Хрещається!
В ріці Йордані!
Ps. Мама цього разу морально підтримувала і була за фотографа?

 

СТЕЖТЕ ЗА ЦІКАВИМИ ТА ОПЕРАТИВНИМИ НОВИНАМИ У TELEGRAMІ.

У горах на Львівщині травмувалися п’ятеро лижників: є тернополянин

Тернопільський біатлоніст потрапив у ТОП-10 на етапі Кубка світу