Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Пухлина головного мозку: маленький Данилко потребує операції

Пухлину головного мозку діагностували медики у шестирічного Данилка. На важке захворювання дитини нічого не вказувало, дитина ні нащо не жалілася.

Про це пише подруга сім’ї Олеся Чванкіна, і розповідає деталі захворювання.

Звичайний день, мати відвела дитину до школи і забрала після уроків додому. Саме ввечері дитині стало погано. Жалівся на головний біль і закладення вух. Думали, що це перевтома, але перед сном стало погано – знудило. Припустили, мабуть, щось з’їв.

Наступного дня Данилка повели до лікаря, назначивши лікування від шлунку, але лікування полекшення не давало. Вдруге вони звернулися до лікаря, там у дитини взяли всі потрібні аналізи та відправили їх у лікарню, де зробили МРТ голови. Діагноз приголомшив – пухлина головного мозку .

По результатах обстежень, вони звернулися до лікаря, де їх відправили в Ужгород. Там лікар назначив термінове оперативне втручання з видаленням пухлини.

По словам лікаря, за один раз всього утворення видалити медикам неможливо. Заплановано кілька разів операційного втручання та після операції дуже довга реабілітація.

Для лікування шестирічного Данилка необхідно значні кошти. Конкретної цифри поки не знаю, але сума обраховується не в одній тисячі доларів. У сім’ї та родичів таких заощаджень немає.

Просимо усіх небайдужих людей та в благодійних організацій допомогти дитині.

Мама Приступа Оксана Радиславівна номер кар. 5168742725979177

ном. тел. 0976343375

Джерело: “Доба”.

СТЕЖТЕ ЗА ЦІКАВИМИ ТА ОПЕРАТИВНИМИ НОВИНАМИ У TELEGRAMІ.

Скандал на Тернопільщині: бійки в сім’ї священника розслідує поліція (ВІДЕО)

У центрі Тернополя облаштовують ковзанку (ФОТО)