Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі Ford в’їхав у Citroen, пошкодив огорожу та втік з місця ДТП (ФОТО)

27 грудня, близько 21-ї години, поліцейські отримали повідомлення від очевидця події, про те, що на вулиці Танцорова, автомобіль Ford в’їхав у Citroen, пошкодив огорожу та поїхав з місця пригоди.

Небайдужий чоловік повідомив інформацію про колір автомобіля, характерні пошкодження, та в якому напрямку він поїхав. Також, заявник розповів, що водій, ймовірно, перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Не гаючи ні хвилини, поліцейські взялись розшукувати правопорушника.Завдяки злагодженим та своєчасним діям патрульним вдалося виявити та зупинити транспортний засіб, ймовірно, причетний до автопригоди.

В ході спілкування з водієм, патрульні виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння,за допомогою алкотесту Драгер чи в найближчому медичному закладі, на що громадянин відмовився.

Охоронці порядку склали на водія протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ст.124 КупАП (порушення ПДР України, що стало причиною ДТП) та за ст. 124-4 КУпАП (залишення місця автопригоди), а транспортний засіб помістили на арешт майданчик.

Патрульна поліція Тернопільської області наголошує! Якщо ви стали свідком правопорушення — не залишайтесь байдужими! Негайно телефонуйте 102.

Тернопільщина одна з областей, де найгірше оплачують комунальні рахунки

“Мені колись наворожили п’ять одружень”: 25-річна Катерина стане четвертою дружиною Віктора Павліка