Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сергій Надал вручив премії імені Володимира Лучаківського

Традиційно, напередодні Дня місцевого самоврядування, у Тернополі відзначають Премією імені Володимира Лучаківського кращих містян, які доклали вагомих зусиль до інноваційного, технологічного, наукового, суспільного, громадського, культурного розвитку та формування позитивного іміджу міста.

Цьогоріч Премії присвоєно тернополянам у номінаціях: «Майбутнє створюється сьогодні», «Формування позитивного іміджу міста» та «Культурно-мистецькі, наукові та інноваційні досягнення».
Так, 6 грудня під час пленарного засідання 41-ої сесії Тернопільської міської ради, Премії імені Володимира Лучаківського у розмірі 10 тис. грн. було вручено: директору Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола Марії Баб’юк, директору КП «Туристично-інформаційний центра міста Тернополя» Тарасу Ковальчуку та члену Національної спілки письменників України, організатору і координатору фестивалів «Ї» та «Файне місто» Юрію Матевощуку.
Як зазначив міський голова Сергій Надал, пропозицій щодо кандитатів цього року надходило дуже багато, усі вони були переглянуті спеціально створеною комісією, і серед них визначено переможців.
Нагадаємо, премію Володимира Лучаківського заснували з ініціативи Сергія Надала. Лучаківський був першим етнічним українцем-бургомістром Тернополя, за управління якого наше місто здійснило справжній прорив. За Лучаківського у Тернополі з’явилися водопровід та каналізація.

Показали давнє фото експресу, який у 1930-х курсував через Тернопільщину (ФОТО)

Для кого на Тернопільщині є робота