Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині хлопець викрав у сусіда коня

21-річного жителя Зборівщини поліцейські підозрюють у вчиненні крадіжки. Зловмисник спокусився на сусідських коня та підводу.

Вранці 2 грудня до чергової частини Зборівського відділення поліції звернувся житель села Годів і повідомив про злочин. Вночі з подвір’я невідомий викрав підводу, а зі стайні вивів коня.

У ході оперативних заходів було встановлено, що до крадіжки причетний односелець потерпілого. 21-річний молодик не раз бував на обійсті сусіда, допомагаючи по господарству. Ввечері перед вчиненням злочину зловмисник розпивав алкогольні напої разом з друзями. Веселій компанії захотілося поїхати до сусіднього села, тож стали думати, де взяти транспорт. 21-річний годівчанин запевнив, що вирішить дане питання, і подався до чужого обійстя. Поки запрягав коня, товариші розійшлися по домівках – компанії для поїздки не стало, тож молодик вирішив добратися на краденій підводі додому.

Наступного дня поліцейські розшукали тварину разом із возом на одній з вулиць та повернули господареві. Зловмисникові загрожує відповідальність за вчинення крадіжки. Триває досудове розслідування.

Тернополянка купила банку делікатесу, повного глистів (ФОТО)

Введення у храм Пресвятої Богородиці: прикмети та що не можна робити в цей день