Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Де придбати стильне та якісне чоловіче і жіноче взуття?

На сьогодні є безліч онлайн та звичайних магазинів, де можна придбати взуття. Але чи всі вони відповідають вимогам покупців?

Адже важливо, щоб жіноче і чоловіче взуття було якісним, зручним, доступним за ціною та ще й гарним і сучасним! У більшості випадків якісь із цих критеріїв очевидно кульгають…

Проте, ми знаємо один взуттєвий магазин у Тернополі, в якому всі Ваші потреби і забаганки задовольнять на сто відсотків! Йому вже не перший рік довіряють українці з різних куточків країни, а для тернополян є ще чудова можливість завітати до салону особисто! Про що мова? Про Крокус Сіті магазин взуття, звичайно!

Шкіряне взуття від популярних брендів, в якому комфортно і затишно кожному. Crocus City знає, що потрібно Вашим ніжкам!

В асортименті магазину представлені вироби тільки з натуральних матеріалів та фурнітурою преміум-класу. Переважно це шкіряне взуття, однак у наявності також є замшеві та нубукові моделі. Суттєвою перевагою товарів “Крокус-Сіті” є бездоганна якість пошиття, що дарує цілковитий комфорт і легкість у кожному кроці.
Ви можете купити жіноче взуття та для чоловіків від українських та відомих закордонних брендів, що вже зарекомендували себе як справжніх професіоналів у взуттєвій справі. Завдяки цьому Ви можете бути впевнені у зносостійкості та надійності кожної пари, погодьтеся, це вкрай важливо для демісезону та холодної пори року.
Окрім того, у салоні можна обрати модні черевики 2020, такі як челсі і казаки, тімбреленди і хайкери, на масивній тракторній підошві, з анімалістичним принтом та різноманітних кольорів на Ваш смак. Звичайно, у колекції є спортивні, класичні та моделі у стилі кежуал, гарний вибір взуття з байковими, хутряними та вовняними підкладками/устілками. Модельний та розмірний ряд у магазині “Крокус” просто вражає! 
Дбайливі та обізнані консультанти допоможуть Вам підібрати пару черевиків з урахуванням Ваших фізіологічних особливостей, що також важливо. До речі, тут Ви можете не лише черевики жіночі придбати, але також стильну сумочку або рюкзак до них! Подбайте про гармонійність свого образу завчасно, не витрачаючи часу на пошуки гідного аксесуара, все вже є в одному місці.

Крокус Сіті магазин взуття у Тернополі — найкраще місце для Вашого шопінгу!

Чому ще так усі люблять Крокус Сіті магазин взуття у Тернополі? Він регулярно влаштовує розпродажі та акції для своїх покупців. Для постійних клієнтів навіть є дисконтна програма, завдяки якій шопінг стає не лише приємним, але й заощадливим!
Ви можете робити покупки на сайті crocuscity, що дуже зручно і просто, а надто для немісцевих. Якщо проживаєте у Тернополі, шкіряне чоловіче взуття купити і для жінок, звісно, можна за адресою: ТЦ “Орнава”, вул. Живова, 15-А. Будьте впевнені, у цьому салоні Ви неодмінно знайдете для себе стильне, якісне і доступне взуття у м. Тернопіль!

На Тернопільщині ДТП за участі маршрутки. Є потерпілі

У Тернополі запрацював сервіс “контролю за депутатами”