Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Це горе для всіх нас”: на Тернопільщині похоронили Віктора Груб’яка (ФОТО)

Віктора Груб’яка, якого шукали всім світом 24 дні, ховають 17 грудня в рідному селі Золота Слобода. Знайшли його тіло в полі у неділю, 15 грудня, близько обіду. Зник хлопець ще 22 листопада

Смерть безвісти зниклого 14-річного підлітка настала внаслідок переохолодження. Такими є висновки експертів.

Як повідомляє20 хвилин, односельці в це не вірять. Сотні людей шукали Віктора, сотні прийшли на похорон, аби провести його в останню путь та помолитися за упокій молодої душі. Море квітів та море сліз. Мама без свідомості, ледь тримається. Плаче і промовляє: “Синочку”.

Дуже багато молоді. Плачуть не тільки дівчата, а й хлопці. Друзі тримають портрет Віті, із якого він усім щиро посміхається.

Священник, який проводить службу, звернувся до присутніх:

“Дуже багато запитань, коли помирає людина, а коли дитина, – їх безліч. Бог кожному окреслює його дороги, але тільки людина вибирає, якою йти. Це горе для всіх нас, але Бог показав йому, що він його любить і чекає”, – сказав отець.

Священик зібрав усі кошти, що клали, коли під Євангеліє ставали, і віддав сестрі Віктора.

“Вітя не зможе прийти до тебе на весілля. Нехай це буде його останнім подарунком”, – каже він.

Після служби біля будинку підлітка понесли до церкви, а потім – до школи, де для нього пролунав останній дзвоник.

22 грудня у Віті мало бути день народження….

Нагадаємо, хлопець пішов з дому ще ввечері 21 листопада. Востаннє його бачили близько першої години ночі 22 листопада біля будинку культури сусіднього села Вівся. Поліцейські Тернопільщини активно вели пошуки зниклого.

Знайшли його тіло в полі у неділю, 15 грудня, близько обіду. Хлопчика шукали всім світом 24 дні.

“У полі між селами Вівся та Золота Слобода Козівського району було виявлено тіло невідомого чоловіка”, – повідомили у поліції. – “Його помітили мисливці під час полювання. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився безвісти зниклий 15-річний Віктор Груб’як із села Золота Слобода Козівського району. Під час поверхневого огляду на тілі неповнолітнього ознак насильницької смерті поліцейські не виявили”.

Правоохоронці припускають, що хлопець, повертаючись додому, ймовірно, заблукав та пішов у напрямку Козівського цукрового заводу. Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, смерть юнака настала внаслідок загального переохолодження тіла.

На Тернопільщині чоловік застав у будинку злодія і вбив його

Верховна Рада та Кабінет Міністрів повністю відповідальні за “кусючі” комунальні тарифи