Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі працівники піцерії не допомогли дитині, яка травмувалася в дитячій кімнаті

Під час розваг дитина необачно впала і розсікла брову, але ніхто з офіціантів не надав малечі допомогу. Більше того, працівники стверджували, що не знають куди ділися ключі від аптечки.

Про це у спільноті «Тернопільські новини» написала мама дівчинки Оксана Степанюк. За словами жінки, працівники піцерії не змогли нічим допомогти малечі, яка стікала кров’ю.

«Вчора в закладі харчування «Фламінго» на вул. Живова сталася вкрай неприємна і недопустима ситуація! Моя дитина впала в дитячій кімнаті і отримала травму (розсікла брову). У даному закладі першої медичної допомогти надати не змогли (сказали, що не знають де ключі від аптечки), а саме гірше є то, що ніхто з персоналу навіть не підійшов до нас», — обурюється жінка.

Наступного дня жінка звернулася телефоном до адміністрації закладу. Їхня відповідь тернополянка ошелешила.

«Коли я набрала адміністратора закладу мені гарно пояснили, що у працівників був шок і у них все є. Від такої відповіді у мене опустилися руки. У якій державі ми живемо?А якби у дитини був больовий шок чи судороги? Приводити в почуття дитину коньяком? Це нонсенс», — пише пані Оксана.

У коментарях до допису люди розділились на два «табори». Одні підтримують маму, інші запитують її чому вона чекала допомоги офіціантів, а не рятувала свою дитину сама… Втім, більшість людей таки не розуміють «шоку», який «пережили» працівники закладу.

«Зрозуміло, що відповідальність за дитину лежить на батьках і не потрібно цим постійно тих батьків цькувати, бо вони самі це чудово знають і справляються. А елементарний бинт, перекис водню та антисептичну салфетку мали б надати, невже в закладі немає жодної адекватної людини, що не впадає в шок від вигляду розсіченої брови, це ж не страшне ДТП, від чого в шок впадати. А на рахунок швидких, то якби кожна мама викликала через кожну маленьку ранку, то до людей з інсультом не було б кому їхати, в нас і так постійно тих швидких не вистачає, – пише Solomia Lekhitska.

Джерело: “Тернополяни”.

“Зайшли в Інтернет і… отямилися в лікарні”: діти з Тернопільщини розповіли, як отримали переломи (ВІДЕО)

На Тернопільщині ДТП за участі маршрутки. Є потерпілі