Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як обрати електронний шлагбаум для установки в дворі

Корисні поради надають спеціалісти  BRAMA-MARKET.LVIV.UA

У сучасному світі, щоб забезпечити високий рівень безпеки приватних зон, необхідно подбати про контроль доступу на територію.

Торгово-виробниче підприємство «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» пропонує ознайомитися з популярними пропускними системами, які дозволяють захистити об’єкт від небажаних відвідувачів. На даний момент в Україні великий попит мають вироби з Європи, оскільки широкий асортимент дає змогу вибрати продукт під конкретні вимоги. Класичним представником довговічних систем контролю доступу є шлагбаум CAME, який створюється в Італії. Виробник подбав, щоб у колекції були присутні товари для різних цілей: захисту промислових підприємств, державних об’єктів, приватних володінь і дворів багатоквартирних будинків. Його продукція відповідає сучасним вимогам і стандартам, має сертифікати якості, але цінова політика з року в рік залишається лояльною. Проте, для початку пропонуємо дізнатися як вибрати пропускну систему і чому більшість клієнти надають перевагу виробам італійського бренду CAME.

ПРО АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ З ЄВРОПИ: ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ДОСТУПУ

  1. Для початку потрібно визначитися з довжиною стріли, яка буде перекривати проїзд на територію. На цьому етапі досить знати лише ширину отвору, щоб підібрати необхідну модель товару. Зазвичай, чим коротша стріла, тим менше вартість усього виробу. Проте, якщо потрібно купити шлагбаум для широкого отвору, припустимо понад 12-14 метрів, то рекомендується придбати два пристрої з більш короткими направляючими. Просто встановіть їх один навпроти одного, щоб вони функціонували коректно. 
  2. З’ясовуємо як часто буде працювати обладнання, оскільки це потрібно для того, щоб дізнатися необхідну інтенсивність приладу й уникнути перегріву, механічного пошкодження. Показник 50% означає, що протягом будь-якого довільно обраного 10-ти хвилинного інтервалу стріла повинна рухатися не більше 5 хвилин, а решту часу вона повинна перебувати в стані спокою. Рекомендуємо купувати пристрої з завищеною інтенсивністю, щоб уникнути збою в роботі обладнання при збільшенні навантажень.
  3. Вибираючи автоматичні шлагбауми, ціни на них мають велике значення, тому покупці найчастіше економлять на способі управління. Однак, спрощене керування приладом дозволить заощадити такий важливий ресурс, як час. Зараз компанії пропонують один з наступних варіантів: дистанційний (пульт, радіосигнал), безконтактний (магнітна карта) або по проводах (кнопка, ключ).
  4. Важливий етап — це установка виробу, оскільки від якості проведених робіт залежить його коректне функціонування і навіть гарантійний термін.

 

УСТАНОВКА ШЛАГБАУМА У ДВОРІ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ: ЧОМУ ОБИРАЮТЬ ПРОДУКЦІЮ ІТАЛІЙСЬКОГО БРЕНДУ CAME

    1. Вагома частина колекції виготовляється з анодованої сталі, стійкої до будь-яких механічних і температурних впливів, з подальшим порошковим покриттям. З цієї причини пристрої підходять для установки в холодних регіонах і областях з підвищеною вологістю, також вони захищені від утворення корозії.
    2. Немає залежності від електропостачання, оскільки залежно від налаштувань, можна встановити автоблокування стріли за допомогою редуктора. А при необхідності зміни режиму зробити це вручну (підняти або опустити стрілу).
    3. Вартість шлагбаума CAME повністю відповідає якості виробництва та наданому функціоналу, а в даний період часу це краща пропозиція на ринку.

ДЕ ЗАМОВИТИ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ З ЄВРОПИ З ВСТАНОВЛЕННЯМ?

Зверніться до менеджера мережі салонів «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ», щоб отримати безкоштовну консультацію. Співробітник допоможе вибрати модель, що відповідає допустимому бюджету й індивідуальним вимогам клієнта. Також є можливість отримати персональну знижку, відвідавши наш шоу-рум. Встановленням шлагбаумів займаються сертифіковані фахівці. Портфоліо можна побачити за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums. Офіс знаходиться на вулиці Височана, 16 В. За додатковою інформацією телефонуйте прямо зараз: (067) 112-18-69, (050) 356-21-14.

Тернопільські чиновники наважилися колективно вакцинуватися

Найбільша будівельна фірма Тернополя оголосила про старт розпродажів на Black Friday